El masculí del Junior colpeja primer davant el Club de Campo i s'apropa a semifinals

El masculí del Junior guanya (4-3) davant el Club de Campo en el primer partit de l'eliminatòria de quarts de final pel títol de Divisió d'Honor. Els de Roger Pallarols han estat superiors en el global del partit i han pogut aguantar les embranzides finals del conjunt madrileny, que ha pogut escurçar distàncies amb un penal córner final, que ha donat el triomf per la mínima als santcugatencs. Demà a la una del migdia, segon partit de nou al Lluís Serrahima.

Els de Roger Pallarols han anat de menys a més durant el matx i han sabut remuntar el gol inicial del madrilenys, que han anotat en el primer quart amb una diana d'Alvaro Tello. Poc a poc ha anat traient-se el domini de sobre i les arribades dels blau-i-negres han anat arribant, tot i que fins el segon quart no han pogut marcar. Àlex Gil ha fet l'empat en un penal córner i Gabi Dabanch ha anotat el segon per donar la volta al marcador davant un públic entregat.

En el tercer quart de nou els de Madrid han pogut posar les taules amb una diana de Marc Sallés, un dels homes més destacats del partit i que ha estat el més perillós de l'equip madrileny. Però el matx no s'ha acabat aquí, i el marcador ha tingut molt moviment. Sergi Enrique ha desfet la igualada transformant un stroke i Javi Garcia ha culminat un contratac amb el 4 a 2, que donava tranquil·litat als de Roger Pallarols per afrontar els darrers minuts, on el Club de Campo ha tingut fins a cinc penals córner consecutius fins que, amb el temps ja complet, Marc Sallés ha fet el 4 a 3, que dóna una mica de vida als madrilenys de cara al segon partit que es disputarà aquest diumenge a la una del migdia de nou a Sant Cugat. Els de Roger Pallarols dominen l'eliminatòria per 1 a 0.

Roger Pallarols

No em preocupa el darrer gol tot i que és diferent guanyar de dos o d'un. Però nosaltres no especularem i segur que tornarem a guanyar el partit, si juguem com ho hem fet avui.