El Junior tanca un cicle històric amb una derrota cruenta que el deixa sense final a quatre

Els blau-i-negres perden davant el Club de Campo i s'acomiaden de la temporada i també d'homes importants com Roger Pallarols i Marcel Malgosa

El masculí del Junior d'hoquei herba tanca la temporada amb una derrota amarga (2-4) davant un Club de Campo que el priva de la 'final four' pel títol de lliga. Els blau-i-negres han sucumbit a la tornada dels quarts de final, sobretot en una segona meitat per oblidar, tot i el resultat positiu (4-3) que van aconseguir a l'anada. Amb aquesta desfeta es tanca un cicle de dos anys amb Roger Pallarols a la banqueta, que el curs vinenent dirigirà el Polo, i l'adéu precipitat del capità, Marcel Malgosa, que deixa de jugar per entrenar el primer equip femení del Junior.

Un inici esbojarrat ple d'efectivitat ha permès a tots dos equips obrir la llauna amb gols matiners. El Club de Campo ha fet el primer al minut 4 de la mà John Kinder i el Junior ha respost amb la diana de l'empat dos minuts després obra de Javi Garcia, que estrenava el marcador una setmana després del naixament del seu fill.

Els blau-i-negres han dut la veu cantant a la primera meitat, han estat més encertats de cara a gol i han marxat al descans amb avantatge gràcies a una diana de Gaby Dabanch. Tot i la superioritat en el marcador, el Junior no s'ha trobat gens còmode a la segona meitat. L'equip de Roger Pallarols ha reculat metres, s'ha posat la granota de treball i s'ha defensat amb tot per provar d'aturar el xàfec d'ocasions rival.

L'aguerrida defensa del Junior no ha estat suficient per aturar els de Madrid, que han fet el gol de l'empat abans de l'últim quart. El Club de Campo, amb tot de cara i res a perdre, ha seguit empenyent per davant d'un Junior poc colorit, desubicat en el tram final de partit. Els visitants han capgirat l'eliminatòria en només quatre minuts amb gols de Gonzalo Lasso de la Vega i el capità Alvaro Iglesias.