El PHC Sant Cugat s'estavella a la pista d'un Alcoy descendit i necessita un miracle per salvar-se

Tot i perdre a la pista del cuer els santcugatencs mantenen la possibilitat de certificar la permanència encara que ja no depenen d'ells mateixos


  • Comparteix:

Imatge de l'enfrontament entre Sant Cugat i Alcoy a la primera volta del campionat / Foto: Cugat.cat

Imatge de l'enfrontament entre Sant Cugat i Alcoy a la primera volta del campionat / Foto: Cugat.cat

El Patí Hoquei Club Sant Cugat cau (3-1) a la pista del cuer, un PAS Alcoy ja descendit, quan resten dues jornades pel final de l'Ok Lliga. Els santcugatencs encara tenen una bala a la recàmera per certificar la continuïtat a la màxima categoria de l'hoquei patins estatal tot i que l'equip ja no depèn de si mateix per salvar-se. Els de Joan Carles Vadillo són penúltims amb 23 punts, a quatre de la permanència, i la setmana que ve reben la visita de l'Igualada Rigat, el cinquè classificat.

Una primera meitat fluixa dels de Sant Cugat ha permès a l'Alcoy liderar el partit i el marcador. Els locals han aprofitat la permissivitat vermell-i-negra per fer dos gols abans del descans, obra de Roc Llisa i Joao Ranalho Guimaraes.

Els homes de Joan Carles Vadillo han millorat a la represa, han posat setge a la porteria rival i han retallat distàncies de la mà de David Yepes. Tot i el canvi de color de l'equip, el Patí Hoquei Club Sant Cugat ha rebut el segon gol de Roc Llisa i el tercer de l'Alcoy, que ha deixat tocat i pràcticament enfonsat un equip que ja no depèn d'ell mateix per salvar-se.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.