El Patí Hoquei, subcampió de Nacional Catalana en caure a la final davant el Palau B

El femení del Patí Hoquei Club Sant Cugat finalitza subcampió de Nacional Catalana després de perdre en el segon partit als penals (0-2) contra l'HC Palau B, després de finalitzar el temps reglamentari i una pròrroga (3-3). Les de Beto Borregán han competit fins els final i han aixecat un 1 a 3 en contra en un matx jugat de tu a tu contra les palauenques. La següent temporada les vermell-i-negres jugaran a OK Lliga.

El fi de temporada de les santcugatenques ha estat una festa, tot i caure contra l'HC Palau B en els dos partits de la gran final. Si divendres van ser superades clarament (4-1), en el segon partit les de Beto Borregán ha estat més intenses i han aconseguit igualar un partit que s'havia posat molt coll amunt. S'han avançat ràpidament les locals amb un gol de Tamburini al que han respost les palauenques amb una diana d'Aina. Un empat que feia justícia al major domini visitant en el primer temps, i que s'ha confirmat amb un nou gol visitant de Dolors, amb el que s'ha arribat al descans amb avantatge per al Palau B.

En el segon temps ha continuat el domini visitant i Laia ha fet un gol que semblava la sentència per a les de Palau. Però poc a poc les de Beto Borregán s'han tret la pressió de sobre si han aconseguit l'empat amb dues dianes gairebé consecutives, obra d'Aida i d'Herrera. Dos gols que han coincidit amb els millors minuts de les vermell-i-negres i que ha posat l'ai al cor a un Palau B que ja es veia campió. S'ha arribat a la pròrroga i cap dels dos equips ha pogut marcar, arribant als llançaments de penals on les visitants han estat més encertades anotant dos de quatre, per cap de les de Beto Borregan.

La següent temporada el Patí Hoquei Club Sant Cugat jugarà a l'OK Lliga i ho farà amb Beto Borregán com a tècnic.