Sant Cugat comença a escalfar motors per als World Roller Games 2019

El CAR acull des d'aquest dimecres els entrenaments de la selecció espanyola femenina d'hoquei patins


  • Comparteix:

Sant Cugat comença a escalfar motors de cara als World Roller Games 2019 que se celebraran aquest juliol i en els quals la ciutat agafarà un protagonisme destacat en ser una de les subseus de la competició. El Centre d'Alt Rendiment (CAR) de Sant Cugat acull des d'aquest dimecres els entrenaments de la selecció espanyola absoluta femenina d'hoquei patins per preparar-se per a la fase de grups dels WRG.

El combinat nacional, enquadrat al grup A amb França, Xile i Suïssa, debutarà el 6 de juliol precisament davant aquesta última selecció. El segon duel serà contra el conjunt sud-americà i el tercer i definitiu contra França, amb el qual la selecció espanyola posarà el punt final a una fase de grups que es disputarà a Vilanova i la Geltrú, una de les altres subseus dels WRG.

Sota les ordres del seleccionador espanyol Ricardo Ares, les jugadores entrenaran a les instal·lacions santcugatenques fins al 2 de juliol. Ares ha explicat en declaracions a Cugat Mèdia que l'equip encara la competició amb la voluntat de guanyar ja que 'Espanya és una potència mundial' en l'hoquei patins femení. L'entrenador també ha definit el CAR com 'el millor escenari' per dur a terme la preparació pels WRG.

Tot plegat en el marc d'uns World Roller Games 2019 que portaran a Sant Cugat, i més concretament al pav2 de la Rambla del Celler, l'elit de l'hoquei patins mundial del 5 al 14 de juliol.





Ricardo Ares

Les preparacions habitualment les fem aquí a Sant Cugat. Estem al millor escenari i en les millors condicions per fer una bona preparació.

Ricardo Ares

Espanya és potència mundial. Hem aconseguit guanyar els últims campionats i aquest és el nostre objectiu.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.