Oliva: 'Vinc al Junior pel projecte i per la confiança del tècnic, Marcel Malgosa'


  • Comparteix:

Gigi Oliva aposta per Junior / Font: Hockey Junior

Gigi Oliva aposta per Junior / Font: Hockey Junior

La nova incorporació del Junior d'hoquiei herba Gigi Oliva ha ressaltat, en una entrevista al programa 'Esports en Xarxa', que s'ha sentit 'atreta' pel projecte del club blau-i-negre i la confiança del nou entrenador, Marcel Malgosa. La jugadora egarenca serà un dels pilars bàsics al club blau-i-negre.

La internacional espanyola aterra al Junior procedent del Kampong holandès convertida en una de les millors jugadores del món i disposada a encapçalar un projecte ambiciós. El conjunt blau-i-negre, vigent subcampió de lliga, jugarà també competició europea. L'arribada de la migcampista suposa un salt qualitatiu per a l'equip santcugatenc. Oliva tenia altres ofertes per retornar a la lliga espanyola, però s'ha decidit per al Junior on coneix moltes jugadores i evidentment l'entrenador, Marcel Malgosa. La jugadora del Junior disputa aquests dies les Hockey Sèries de València amb la selecció espanyola juntament amb la capitana del Junior, Carlota Petchamé.




Gigi Oliva

Conec molta gent al Junior i el prjecte és atractiu.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.