Els World Roller Games comencen aquest diumenge a rodar a Sant Cugat

La cita mundial reunirà al pav 1 2 de la Rambla del Celler un total de 15 seleccions


  • Comparteix:

Imatge del pav 2 de la Rambla del Celler / Foto: World Roller Games

Imatge del pav 2 de la Rambla del Celler / Foto: World Roller Games

Els World Roller Games 2019 començaran a rodar a Sant Cugat aquest diumenge amb els primers partits de la fase de grups del campionat intercontinental masculí i femení d'hoquei patins. El pav 2 de la Rambla del Celler serà l'escenari que acollirà més d'una quarantena de partits que faran de la ciutat un dels epicentres d'aquesta cita mundial. La competició masculina reunirà les seleccions de Alemanya, Brasil, Andorra, Gran Bretanya, Suïssa, Austràlia, Moçambic i Egipte, mentre que les seleccions femenines que participaran seran les de Colòmbia, Estats Units, Índia, Egipte, Japó, Gran Bretanya i Xina.

A partir de les deu del matí es viuran els primers enfrontaments. El duel entre Alemanya i Brasil donarà el tret de sortida a una jornada on també jugaran Andorra contra Gran Bretanya, Suïssa contra Austràlia i Egipte contra Moçambic al quadre masculí. Pel que fa al quadre femení, es veuran les cares Colòmbia i Estats Units; Índia i Egipte; i Japó i Gran Bretanya.

Després de la jornada inaugural d'aquest diumenge, es disputaran la resta de partits al llarg de la setmana que ve. La cerimònia de lliurament de premis serà dissabte de la setmana que ve a dos quarts de dotze de la nit. L'entrada al pav 2 per veure els partits és gratuïta fins a completar l'aforament del recinte. Es pot consultar els horaris dels enfrontaments en aquest enllaç.

El director tècnic de l'hoquei patins dels Roller Games, Francesc Gil, ha ressaltat en declaracions a Cugat Mèdia l'alt nivell dels equips participants i ha explicat que alguns d'ells lluitaran per estar entre les vuit millors seleccions del món.


Francesc Gil

Hi ha seleccions amb molt nivell i que porten molts temps preparant aquesta competició.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.