El santcugatenc David Martínez fitxa pel Taradell de l'OK Lliga


  • Comparteix:

David Martínez, presentat com a jugador del CP Taradell / Font: CP Taradell

David Martínez, presentat com a jugador del CP Taradell / Font: CP Taradell

El jugador santcugatenc d'hoquei patins David Martínez fitxa pel Taradell de l'OK Lliga, màxima categoria estatal. Martínez arriba al club osonenc procedent del Patí Hoquei Club Sant Cugat on ha jugat les últimes tres temporades. El Taradell acaba de pujar a l'OK Lliga i l'objectiu és mantenir-se a la categoria.

David Martínez ha trobat equip després d'algunes setmanes d'incertesa i ho farà a Taradell, conjunt que ha assolit un ascens històric a Ok Lliga. Martínez ha jugat tres temporades a la màxima categoria estatal, dues amb el Vendrell i aquesta última amb el Patí Hoquei Club Sant Cugat. Martínez ha marxat del club santcugatenc de mutu acord amb l'entitat vermell-i-negra i ara afronta un nou repte a Osona. El santcugatenc es mostra molt content per seguir jugant a Ok Lliga i té ben clar que l'objectiu és la permanència, però tampoc descarta d'altres fites. L'exjugador vermell-i-negre s'ha format a les categories inferiors del Barça.


David Martínez

Vaig passar unes males setmanes abans de fitxar pel Taradell perquè no tenia equip.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.