Clara Pérez i Laia Vidosa, campiones d'Europa amb la selecció espanyola sub 21 d'hoquei herba

Les santcugatenques i la resta del conjunt estatl es desfan d'Holanda als shoot outs


  • Comparteix:

Les jugadores de la selecció estatal celebrant la victòria / Foto: RFEH

Les jugadores de la selecció estatal celebrant la victòria / Foto: RFEH

Les jugadores santcugatenques d'hoquei herba Clara Pérez i Laia Vidosa s'han proclamat campiones d'Europa amb la selecció espanyola sub 21 aquest diumenge després de superar Holanda als shoot outs. La portera del Junior, amb dues aturades a la ronda definitiva, ha estat una de les jugadores clau en la victòria del conjunt estatal, que aconsegueix aixecar el títol europeu en la seva segona final de la història.

Holanda s'ha posat per davant en el marcador gràcies a un gol des del penal córner a l'inici del segon quart, i ha aconseguit mantenir el resultat fins als darrers instants del partit. Quan tot semblava indicar que la selecció holandesa es faria amb el títol, Espanya ha aconseguit empatar a falta de 37 segons per el xiulet final.

Finalment, a la ronda de shoot out, la selecció estatal s'ha acabat imposant per 4 gols a 3 amb una Clara Pérez que ha estat decisiva aturant dos dels llançaments de les holandeses.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.