L'equip femení del Patí Hoquei ho té tot preparat pel debut històric a Ok Lliga a Lleida

El Patí Hoquei debuta aquest dissabte a la tarda a la pista del Vila-sana


  • Comparteix:

El Patí Hoquei femení debuta a l'Ok Lliga a la pista del Vila-sana / Font: Cugat Mèdia

El Patí Hoquei femení debuta a l'Ok Lliga a la pista del Vila-sana / Font: Cugat Mèdia

L'equip femení del Patí Hoquei Club Sant Cugat torna a l'Ok Lliga, màxima categoria estatal, després de tres temporades sense fer-ho. Les santcugatenques s'estrenaran a la difícil pista del Vila-sana aquest dissabte a dos quarts de vuit de la nit. El tècnic, Beto Borregán, afirma que l'equip arriba en un bon estat de forma al primer matx de la temporada i epera que l'equip competeixi al màxim en cada partit.

Estat de forma

L'equip va iniciar la pretemporada el 26 d'agost i s'ha vist afectat per l'estat del Pav 2 que s'està arrenjant i que entrarà en funcionament el 23 de setembre. Pocs entrenaments i tres partits amistosos és el balanç de la pretemporada. Dues derrotes davant el Palau i Bigues i un triomf davant l'Igualada. El tècnic, Beto Borregán, assenyala que els conceptes tàctics treballats s'han assimilat molt bé i ressalta el bon estat físic.

Competir sempre

Borregán compleix la segona temporada a Sant Cugat i aquesta és especialment important per consolidar el projecte a la màxima categoria de l'hoquei patins estatal. El tècnic manté el mateix discurs de la passada campanya 'competir sempre i millorar cada jornada'.

Tres reforços de qualitat

Maria Pujadas, procedent del Manlleu, és una de les tres incorporacions de l'equip. Pujadas suma quatre temporades a Ok Lliga i aportarà experiència a la categoria. L'exjugadora del Manlleu s'uneix a les altres dues incorporacions, Txell Gimeno i Andrea Massons.


















Beto Borregán

Vull veure un equip evolucionat que progressi cad mes.

Beto Borregán

Arribem en un bon moment més físic que tàctic. Anirem a competir cada jornada.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.