Els estadis del Junior es queden petits durant la presentació dels seus equips

Més de 800 jugadors i jugadores, entre les seccions de futbol i hoquei herba, han desfilat per les instal·lacions del club santcugatenc


  • Comparteix:

Més de 800 jugadors i jugadores del Junior, entre les seccions de futbol i hoquei herba, han deixat petites les instal·lacions del club aquest divendres durant la presentació dels equips. L'entitat santcugatenca arrenca així una nova temporada que, en totes dues disciplines, arriba amb novetats. La principal dins la secció de futbol és la creació del grup aleví benjamí femení. Mentre que els jugadors i jugadores d'hoquei herba del Junior estrenen un camp renovat. A més, aquesta secció és un referent català i estatal amb diferents títols del planter blau-i-negre.

Els 26 equips de futbol del Junior s'han presentat al camp principal de les instal·lacions mentre que els més de 500 jugadors i jugadores d'hoquei herba ho han fet a l'estadi Lluís Serrahima.

La jornada ha estat presidida pel president del club, Marcos Hofmann, qui en declaracions a Cugat Mèdia ha assegurat que enguany afronten 'grans reptes' en les dues seccions. En futbol els equips es troben en 'un entorn molt competitiu' en què el nivell cada vegada és 'més alt'. En hoquei, ha explicat Hofmann, el Junior continua tenint els equips 'al màxim nivell' i ja es prepara per acollir aquesta temporada l'EuroHockey Women Trophy.

Durant la presentació s'han entregat diplomes i reconeixements a diferents personalitats de l'entitat i a jugadors i jugadores per les seves fites esportives assolides la temporada passada, així com el Premi Joaquim Xicoy In Memoriam. La celebració ha posat punt final amb una barbacoa per a tots els assistents.


Marcos Hofmann

Aquest any tenim grans reptes en les dues seccions. En futbol és un entorn molt competitiu en què el nivell cada vegada és més alt. En hoquei seguim tenint els equips a màxim nivell i a més aquest any serem la seu de EuroHockey Women Trophy.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.