El Patí Hoquei fa vibrar el Pav 2 amb un triomf treballat davant un potent Vendrell

El Sant Cugat edifica el triomf davnt el Vendrell amb els gols de Yepes i les aturades de Toda


  • Comparteix:

El Patí Hoquei Club Sant Cugat masculí ha superat (6-4) el Vendrell a la segona jornada de l'Ok Lliga Plata Sud en un matx vibrat entre dos equips que acaben de baixar d'Ok Lliga, màxima categoria estatal. David Yepes, amb tres gols, i el porter David Toda que ha estat excels durant tot el matx han propiciat el triomf santcugatenc que els situa líders de grup. Els vermell-i-negres visitaran diumenge que ve la pista del Barça B.

Partit elèctric amb un Pav 2 ple a vessar en un duel que perfectament podria ser d'OK Lliga. El primer temps ha acabat amb empat a 0 amb un protagonisme clar dels porters de tots dos conjunts. Festival d'aturades que han impedit que els contraatacs de tots dos equips trobessin el camí del gol. A la represa, el matx s'ha trencat quan Pau Gilabert ha obert la llauna de falta directa. I a partir d'aquest instant un nom amb majúscules, David Yepes. Seus han estat el segon gol i el tercer dels vermell-i-negres en ple desconcert visitant. Joan Farnes s'ha afegit al festival situant el 4 a 0. El capità vendrellenc Nechhi ha fet el 4 a 1, però novament Gilabert ha marcat el cinquè. Ningú s'imaginava que el Vendrell faria tres gols consecutius amb doblet de Lluís Ferrer i el gol d'Escala de falta directa que situaven el 5 a 4 a menys d'7un minut per acabar el matx. La tranquill·litat l'ha donat David Yepes de falta directa completant el seu hat trick i amb el 6 a 4 que certificava el matx. El públic ha corejat el nom de Yepes agraint el partidàs del santcugatenc. I un altre reconeixement al porter David Toda que s'ha lluït en cada acció. L'entrenador del Patí Hoquei, Joan Carles Vadillo, ressalta la bona feina dels seus jugadors. Els vermell-i-negres visitaran diumenge que ve la pista del Barça B.








Joan Carles Vadillo

La segona part hem estat molt encertats en les transicions.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.