Raimon Casas inicia el mandat al capdavant del Patí Hoquei Club Sant Cugat

Casas presidirà el Patí Hoquei Club Sant Cugat durant els propers quatre anys


  • Comparteix:

El president del Patí Hoquei, Raimon Casas / Font: Cedida

El president del Patí Hoquei, Raimon Casas / Font: Cedida

Raimon Casas va ser ratificat per l'assemblea com a nou president del Patí Hoquei Club Sant Cugat per als propers quatre anys en substitució de Keko Marzá. Casas, de 43 anys, ja formava part de la junta directiva sortint i vol potenciar l'entitat des de la vessant social i amb l'arribada de nous patrocinadors. El nou màxim mandatari santcugatenc també vol que l'equip masculí retorni i que el femení es mantingui a la màxima categoria de l'hoquei patins estatal.

Quatre dels 14 directius del nou president Raimon Casas procedeixen de l'anterior junta del Patí Hoquei. Casas ha dividit en quatre grans blocs la seva presidència: àrea esportiva, social, econòmica i institucional. El nou president vermell-i-negre té clar que cal potenciar l'àrea social i institucional, ja que són alguns dels reptes prioritaris pel club. Casas també ha avançat que des del club també es demanarà a la Federació Catalana de Patinatge l'organització d'algun campionat de base encara sense definir. El nou màxim mandatari santcugatenc juga amb l'equip de veterans i ja fa cinc anys que està a l'entitat.




Raimon Casas

Volem enfortir les àrees que volem millorar com la social.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.