Un Junior amb dues cares inicia la lliga amb un empat davant el Barça

El nou projecte de Joan Vidal comença amb un empat a dos contra el Barça

L'equip masculí del Junior empata (2-2) davant del Barça a la jornada inaugural de la Divisió d'Honor d'hoquei herba. El nou projecte, encapçalat pel tècnic Joan Vidal, ha mostrat dues cares en una primera part de domini del joc i efectivitat atacant. A la represa, els santcugatencs s'han vist sotmesos davant un bon Barça que ha tancat el Junior a la seva pròpia àrea. Els blau-i-negres tornen a jugar aquest dimecres al camp del CD Terrassa a la segona jornada de competició.

Partit dividit en dues cares ben diferents tant del Junior com del Barça en un matx on s'ha vist que els dos equips estan en total construcció. El nou projecte de Joan Vidal s'ha iniciat amb força en el primer quart amb arribades constants a l'àrea rival i amb un bon joc. En el darrer sospir del primer quart, Roger Figa, de penal còrner ha establert l'1 a 0. El segon quart ha estat una repetició del segon, però amb un Barça que s'ha despertat i ha igualat a través d'Andreas Rafi. Aquest gol ha esperonat els santcugatencs que han aprofitat per fer el 2 a 1 obra de Jordi Calzada i arribar al descans amb un mínim avantatge. A la represa, el Barça s'ha fet amb les regnes i el domini del matx i Jack Tyler ha igualat el partit amb tot un últim quart per endavant. Un darrer període elèctric jugat d'àrea a àrea i amb un clar protagonisme dels porters. Al final, repartiment de punts entre tots dos equips que es troben en plena fase de construcció. L'entrenador del Junior, Joan Vidal, té clar que necessiten fixar-se en el primera part i corregir les errades comeses en el segon temps.