El Patí Hoquei, sancionat amb la pèrdua del partit a Sant Just per alineació indeguda

El club santcugatenc ha presentat recurs al Comitè d'Apel·lació per recuperar els tres punts


  • Comparteix:

El Patí Hoquei cau fins a la tercera plaça / Font: Cugat Mèdia

El Patí Hoquei cau fins a la tercera plaça / Font: Cugat Mèdia

El Patí Hoquei Club Sant Cugat ha enviat recurs al Comitè d'Apel·lació de la Federació Espanyola de Patinatge després de ser sancionat amb la pèrdua dels tres punts a la pista del Sant Just en partit corresponent a la jornada 1 de l'OK Lliga Plata Sud. Els del Baix Llobregat van impugnar el partit al·legant alineació indeguda del jugador Gerard Peris, que no disposava de llicència federativa tramitada. El club santcugatenc exposa en el recurs que el jugador no va disposar de cap minut a pista i que els àrbitres van avisar d'aquest fet al final del partit i no abans del matx. El president del Patí Hoquei, Raimon Casas, assenyala la falta d'ètica esportiva del Sant Just.

Lideratge perdut
Després de perdre aquests tres punts, el Patí Hoquei abandona el lideratge i se situa en tercera posició amb 9 punts, a un dels dos colíders, Alcobendas i Alcoi. Precisament els santcugatencs juguen aquest dissabte a pista madrilenya a les sis de la tarda. Els de Joan Carles Vadillo havien guanyat els quatre partits de lliga fins al moment

Indignació amb el Sant Just
El president del Patí Hoquei, Raimon Casas, es mostra 'dolgut' per la decisió del Sant Just i que han volgut guanyar fora de la pista el que no han pogut aconseguir al terreny esportiu.

Esperen la resolució
El Patí Hoquei espera que aquesta setmana el Comitè d'Apel·lació dictamini i conèixer la decisió definitiva.


Raimon Casas

És una falta ètica i volen guanyar el partit fora de la pista.



  • Comparteix:

COMENTARIS

Potser seria bò des del punt de vista periodístic, confrontar la informació abans de titllar de 'mancat d'ètica esportiva' a un dels dos equips (ni que sigui en veu d'un entrevistat). Pot ser un detall esmentar que en el partit del que es parla, el St.Just va haver de prescindir d'un jugador de pista per tal d'aliniar-lo com a segon porter (el reglament no permet jugar amb un de sol), precisament perquè el porter del St.Just tenia el mateix problema de manca de licència tramitada. Això va passar abans del partit: la informació dels problemes de licències (tristement, no son extranys els primers partits de temporada) va ser explicada pels àrbitres als dos equips. Un va decidir no aliniar el porter (tot i perdre un jugador), l'altre va decidir 'jugar-se-la'. També seria bò confrontar la informació que jo escric: les actes del partit son públiques.

No cal nom. Enviat el 13/nov/19


OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.