El Patí Hoquei planta cara al Palau de Plegamans però acaba caient davant el líder invicte de l'Ok Lliga

Les vermell-i-negres es veuen superades per les visitants, que s'han imposat en el marcador per 0 gols a 4

El femení del Patí Hoquei Club Sant Cugat cau a casa davant el Palau de Plegamans (0-4) però planta cara al totpoderós líder invicte de l'Ok Lliga. Les de Beto Borregán han aguantat amb fermesa les embestides d'unes rivals que estan cridades a guanyar-ho tot i han mantingut les seves opcions fins a les acaballes del partit. Amb aquesta derrota, les santcugatenques es mantenen a la zona mitjana de la classificació amb 9 punts.

El Palau de Plegamans ha començat el partit demostrant la seva superioritat i exercint una pressió asfixiant al Patí Hoquei, que ha aconseguit aguantar els intents ofensius de les rivals i ha buscat sort al contratac. Les vallesanes, però, han acabat imposant el seu joc i al minut 4 s'han avançat en el marcador gràcies a un gol de Carla Fontdegloria.

Dos minuts més tard, Berta Busquets ha ampliat la distància en el marcador i ha posat terra de per mig. Tot i el resultat en contra, el Patí Hoquei no ha abaixat els braços i ha seguit competint de tu a tu al líder de la competició. Abans del final de la primera meitat tant Palau com Sant Cugat, a qui han anul·lat un gol, han gaudit de clares ocasions per eixamplar la diferència, però finalment el marcador no s'ha mogut.

A la represa, mateix guió que al primer període. Les rivals, un esglaó per sobre de les santcugatenques però amb dificultats per transformar les seves oportunitats de fer gol. A manca de nou minuts per al final, l'entrenador del Patí Hoquei Beto Borregán ha estat amonestat amb dues targetes blaves per protestar una decisió arbitral i l'equip local s'ha quedat amb una jugadora menys durant quatre minuts. Tot i la inferioritat numèrica, les vermell-i-negres han aconseguit forçar la desena falta i han disposat d'una falta directa per retallar distàncies. Un llançament que s'ha hagut de repetir després del primer intent, però que ha acabat amb la pilota fora de la porteria.

Amb una jugadora més sobre la pista, i a les acaballes del partit, el Palau ha pogut finalment ampliar la diferència i trencar la defensa vermell-i-negra gràcies a un doblet de Laura Puigdueta, que ha sentenciat el partit.

L'entrenador del Patí Hoquei, Beto Borregán, ha felicitat a les seves jugadores per haver competit durant tot el partit i ha assumit part de la culpa per la derrota per haver provocat les dues targetes blaves i deixar l'equip en inferioritat. La setmana que ve, les santcugatenques visitaran la pista del Bigues i Riells.