El Junior femení encaixa la primera derrota de la temporada davant l'Atlètic de Terrassa

Les santcugatenques es veuen superades per l'ordre defensiu de les egarenques

L'equip femení del Junior perd el primer partit de la temporada (0-1) davant l'Atlètic de Terrassa a la quarta jornada de la Lliga Iberdrola en un matx on les visitants han aconseguit el primer triomf. Les de Marcel Malgosa han disposat d'oportunitats, però han estat molt erràtiques en joc posicional davant un Atlètic molt ben plantat en defensa i aprofitant les oportunitats al contraatac. Maria Soler ha fet l'únic gol del matx en una ràpida jugada d'atac egarenc. El Junior és quart i visita el camp de la Reial Societat, penúltim classificat.

Alegria desfermada de l'Atlètic de Terrassa després de sumar el primer triomf de la temporada a l'estadi Lluís Serrahima. Aquest sentiment contrastava amb les jugadores del Junior que es trobaven decepcionades per encaixar la primera derrota de la temporada. Aquest gol de Maria Soler en el tercer quart després d'una llarga jugada d'atac en el tercer quart ha estat definitiu per certificar la victòria egarenca. El matx ha estat marcat pel domini de pilota del Junior davant un Atlètic ben replegat a camp propi esperant algun contraatac. El primer i segon quart han estat idèntics i amb diferents ocasions tant per al Junior que ha errat com per l'Atlètic que també s'ha vist molt erràtic davant la portera santcugatenca que ha estat en un nivell molt alt. El tercer i últim quart ha estat d'anades i vingudes a les àrees i amb errades constants des del penal còrner ja fos per encert de les porteres o falta de concentració de les atacants. El tècnic, Marcel Malgosa, creu que aquest és un avís molt seriós per afrontar la lliga com cal i competint amb més intensitat sense mirar el rival.