El Junior presenta recurs al Comitè de Competició del partit amb l'Atlètic de Terrassa

Els santcugatencs es mostren decebuts per una decisió arbitral errònia


  • Comparteix:

El Junior ja ha enviat un 'protesto d'acta' adreçat al comitè de competició de la Federació Espanyola d'Hoquei Herba on explica els fets succeïts en el matx entre l'Atlètic de Terrassa i el Junior masculí. Els egarencs van guanyar el matx (3-2) amb un gol de penal còrner amb el temps exhaurit. Els àrbitres van assenyalar aquesta falta per una substituació mal feta dels santcugatencs segons l'acta del partit. El Junior assenyala que aquesta decisió arbitral és errònia perquè el reglament castiga aquestes infraccions amb una falta i no penal còrner.

El Junior està indignat, dolgut i molt emprenyat amb una decisió arbitral que no entèn ningú. Els de Joan Vidal van empatar a 2 gols i després d'aquesta diana va sonar la botzina final del partit. Els àrbitres van castigar l'equip blau-i-negre amb un penal còrner arran de les protestes i queixes dels jugadors egarencs. Segons l'Atlètic, el Junior va fer el canvi del porter per un jugador de camp sense aturar el temps. El reglament només castiga amb un targeta al capità de l'equip infractor i una falta. Els egarencs van marcar el gol del triomf arran d'aquest penal corner. El cap de la secció d'hoquei herba El Junior espera la resposta del comitè de competició de la federació espanyola sobre els fets succeïts en aquest partit.





Jordi Muñoz

Volem una resposta del comitè de competició sobre aquesta decisió arbitral.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.