El binomi Yepes- Gilabert ha marcat 20 dels 32 gols del Patí Hoquei Club Sant Cugat

El 62% dels gols del Patí Hoquei tenen el segell de Dvaid Yepes i Pau Gilabert


  • Comparteix:

El Patí Hoquei Club Sant Cugat ha trobat en el binomi David Yepes- Pau Gilabert el camí per estar a la part alta de l'Ok Lliga Sud. Yepes i Gilabert han marcat 20 dels 32 gols que ha fet l'equip en aquestes sis jornades de competició. Els santcugatencs ocupen la quarta posició amb 12 punts, i a tres del líder, el Vendrell. Un altre dels jugadors importants a la vessant ofensiva és Joan Farnés que ha marcat vuit dianes.

Només Gonzalo Pérez, de l'Acoi amb 14 gols, ha estat l'únic capaç de superar a la taula de golejadors de l'Ok Lliga Sud a dos jugadors del Patí Hoquei, David Yepes i Pau Gilabert. El binomi Yepes- Gilabert ja fa molt temps que funciona, però aquesta temporada especialment. 10 gols ha marcat cada jugador vermell-i-negre i la majoria han estat de jugada col·lectiva entre tots dos o des del penal o falta directa.

Dianes de tots els estils i tipus i cares de felicitat i complicitat de Gilabert i Yepes que són dos jugadors referents no només a la pista sinó també fora d'ella. Yepes i Gilabert ja foradaven porteries junts a l'època júnior i ara continuen amb un ritme vertiginós per ajudar l'equip a retornar a la categoria perduda la temporada passada, l'Ok Lliga, màxima divisió estatal.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.