El Comitè d'Apel·lació desestima el recurs del Patí Hoquei per la sanció per alineació indeguda

L'ens de la federació espanyola manté la seva decisió de donar la victòria al Sant Just


  • Comparteix:

Imatge d'un partit del Patí Hoquei / Foto: Cugat Mèdia

Imatge d'un partit del Patí Hoquei / Foto: Cugat Mèdia

El Comitè Nacional d'Apel·lació de la Federació Espanyola de Patinatge ha desestimat el recurs del Patí Hoquei Club Sant Cugat contra la sanció que el comitè va interposar al club vermell-i-negre per l'alineació indeguda de Gerard Peris en el partit contra el Sant Just. D'aquesta manera, l'ens manté la seva decisió de donar la victòria als de Sant Just Desvern i de no sancionar amb un punt extra ni cap multa econòmica al Patí Hoquei, ja que considera que el club santcugatenc va cometre alineació indeguda per negligència. Davant aquesta resolució, l'entitat vermell-i-negra pot interposar un recurs al Comitè Espanyol de Disciplina en un termini màxim de 15 dies.

Així, l'argument que va esgrimir el Patí Hoquei segons el qual el jugador sense fitxa federativa no va jugar cap minut a la pista i que els àrbitres van avisar d'aquest fet al final del partit no ha prosperat. Una versió que es va contradir amb la del Sant Just, que va defensar en un comunicat que els àrbitres van advertir fins en dues ocasions abans de començar el duel que el Patí Hoquei havia alineat a un jugador sense fitxa.

Amb aquesta decisió del comitè, el Patí Hoquei es queda amb nou punts i en cinquena classificació, a tres del grup capdavanter de l'Ok Lliga Plata Sud.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.