El Patí Hoquei no té pietat de l'Areces i l'apallissa en una primera meitat excelsa

Les de Beto Borregan han sentenciat el duel contra les asturianes amb un parcial de 7 gols a 0 en el primer període del partit

El femení del Patí Hoquei Club Sant Cugat passa per sobre l'Areces (8-1) i mostra la seva versió més golejadora en un duel directe a la zona baixa de la taula. Les de Beto Borregán no han tingut pietat de l'equip asturià i sumen tres punts per enfilar-se fins a la novena posició amb nou punts i deixar cada vegada més enrere la zona de descens. Les santcugatenques reprendran l'activitat d'aqui a dues setmanes, quan rebran al pav 2 de la Rambla del Celler al Vilanova en una nova oportunitat per les vermell-i-negres de seguir sumant punts a l'Ok Lliga.

Inici immillorable pel Patí Hoquei, que en els primers minuts del partit i gràcies a una pressió asfixiant ha aconseguit marcar tres gols, obra de Txell Gimeno, Aida Antón i Carol Herrera, que tornava a trepitjar la pista després de trencar-se el nas fa tres jornades. L'Areces, sobrepassat davant les onades ofensives de les santcugatenques, ha vist com totes les seves opcions quedaven anul·lades per la portera local, Cristina Elie, que ha tornat a firmar una excel·lent actuació.

Tot i la diferència de tres gols, les vermell-i-negres no han baixat el ritme i han continuat assetjant la porteria contrària. Txell Gimeno ha fet el 4 a 0 i Aida Antón, Maria Rosa Tamburini i de nou Antón han tancat la golejada a la primera meitat, que ha finalitzat amb un 7 a 0 i amb el duel vist per sentència.

Amb el resultat àmpliament decantat de la banda local, el partit s'ha refredat a la segona meitat, amb un enforntament més trabat i poc fluïd. L'Areces, amb més fe que joc, ha disposat d'ocasions tímides per fer el gol de l'honor, però la portera santcugatenca ho ha evitat. Quan faltaven nou minuts per al final del partit, Aida Antón ha completat el seu particular 'hat-trick' per fer el 8 a 0, i no ha estat fins al darrer minut que Olga Giménez, des del punt de penal, ha transformat l'única diana visitant.

L'entrenador del Patí Hoquei, Beto Borregán, ha posat en valor el treball de les jugadores a la primera meitat en un partit 'trampa', ja que l'Areces venia de perdre com a local per 2 gols a 10 però havia aconseguit empatar contra el Telecable, un dels conjunts cridats a lluitar per tots els títols

Beto Borregán

Era un partit trampa, perquè era un equip que la jornada passada va rebre 10 gols a casa però a l'anterior va empatar contra el Telecable. Les jugadores han treballat, han firmat una primera meitat excelsa. Hem de continuar treballant.