Un Junior irregular en el joc cau per la mínima al camp del Polo

Les santcugatenques han encaixat el gol de la desfeta a set minuts per al final al camp del Polo

L'equip femení del Junior perd (1-0) al camp del Polo a la vuitena jornada de la Lliga Iberdrola d'hoquei herba. Un únic gol de penal còrner de les barcelonines de Marlies Vebruggen, a falta de set minuts per al final, ha servit per encaixar la segona derrota de la temporada de les blau-i-negres. Les de Marcel Malgosa són terceres i la propera jornada rebran la visita del Club de Campo, líder invicte de la competició.

El partit ha començat amb un ritme frenètic i tots dos equips han sortit convençuts que la victòria es quedaria a Barcelona o marxaria cap a Sant Cugat. Les millors ocasions per a tots dos equips les han tingut des del penal còrner. Unes vegades, el desencert atacant, i altres la bona predisposició defensiva han evitat que el gol arribés a totes dues porteries. El partit s'ha trencat a la segona meitat amb pèrdues de pilota al mig del camp, però sense un dominador clar. S'ha arribat al darrer quart on qui marqués primer segurament tindria el triomf molt a prop. Dit i fet. El Polo ha marcat el gol de penal còrner a través de Marlies Vebruggen, a falta de set minuts per al final. El patiment de les barcelonines s'ha fet més gran quan s'han quedat amb nou jugadores per dues expulsions. El Junior no ha tingut opcions en inferioritat numèrica i fins i tot el Polo ha tingut un darrer penal còrner per augmentar el resultat. Triomf mínim barceloní davant el Junior. El tècnic del Junior, Marcel Malgosa, lamenta aquesta irregularitat en el joc que no les ha permès sumar algun punt.