L'efectivitat des del penal còrner del Polo castiga el Junior amb la derrota

Els santcugatencs s'han avançat 2 a 1, però han sucumbit davant l'estratègia del Polo


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu / Font: Marc Romero

Imatge d'arxiu / Font: Marc Romero

L'equip masculí del Junior ha perdut (2-4) davant el Polo a la jornada 8 de la Divisió d'Honor d'hoquei herba. Els santcugatencs han capgirat el marcador després del gol inicial barceloní amb dianes d'Oriol Salvador i Nil Marí, però han sucumbit en el segon temps amb tres dianes dels barcelonins. Els de Joan Vidal ocupen la sisena posició i la propera jornada visiten el camp del Club de Campo, tercer classificat.

Partit molt dur del Junior davant el totpoderós Polo que està completant un primer tram de lliga força irregular. Els barcelonins s'han avançat ben aviat a través de Borja Llorens des del penal còrner. La reacció blau-i-negra no s'ha fet esperar i Oriol Salvador, al minut 19, i Nil Marí, al 22, han capgirat el marcador. El Polo ha tirat d'ofici i un doblet de Xavi Lleonart i una altra diana de Borja Llorens, també bigolejador, han completat la remuntada dels barcelonins.


  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.