Punt d'or del Junior femení davant el líder invicte de la competició, el Club de Campo

Les santcugatenques han tingut contra les cordes el totpoderós conjunt madrileny

L'equip femení del Junior ha empatat (1-1) davant el Club de Campo a la jornada 9 de la Lliga Iberdrola d'hoquei herba. Les madrilenyes, líders invictes, s'han avançat a través de Carmen Cano en el segon quart, però Marta Grau ha igualat en el tercer. L'últim període ha estat ple d'alternatives, però sense trobar el camí del gol. Les de Marcel Malgosa tanquen la lliga i se centren a la Copa de la Reina que es disputarà el proper cap de setmana.

El partit que s'ha pogut veure a l'estadi Lluís Serrahima entre el Junior i el Club de Campo és un dels millors enfrontaments d'hoquei herba que es poden veure actualment. Dos conjunts que estan fets per aspirar a grans objectius. El Club de Campo havia sumat tots els triomfs, però aquesta jornada ha perdut els dos primers punts de la temporada. Tots dos equips han anat a pressionar ben amunt i qui ha colpejat primer ha estat el conjunt madrileny a través de Carmen Cano.

Lluny d'arronçar-se les blau-i-negres ho han provat de totes les maneres possibles, ja fos des del penal còrner o en jugades col·lectives. El premi de l'empat ha arribat a través de Marta Grau que feia justícia sobre el terreny de joc. El darrer quart ha tingut emoció, tensió i perquè no dir-ho, un hoquei de molt valor., Ocasions a totes dues porteries sense encert final. Un punt per a cada equip per tancar la lliga en aquest 2019 amb el Junior a la part alta de la taula.

El tècnic del Junior, Marcel Malgosa, lloa la feina feta per les seves jugadores davant un rival que és l'etern dominador de l'hoquei herba estatal.