El Patí Hoquei cedeix un empat contra el Santa Maria però es manté a la part alta de la taula

Els santcugatencs ensopeguen a domicili (2-2) després d'igualar un partit molt disputat

Imatge d'arxiu / Autor: Cugat Mèdia

L'equip masculí del Patí Hoquei Club Sant Cugat ha empatat (2-2) en la seva visita a la pista del Santa Maria del Pilar, un rival instal·lat a la part baixa de l'OK Lliga Plata. Els vermell-i-negres han començat guanyant el partit gràcies a un gol a la primera meitat de Joan Farnés, però el conjunt madrileny ha sortit amb més intensitat després del descans i ha donat la volta al marcador. A menys de vuit minuts per al final, Pau Gilabert ha marcat mitjançant una falta directa que ha equilibrat el marcador definitiu. El Patí Hoquei tanca l'any amb la mirada posada en la part alta de la classificació, ja que són cinquens amb amb 16 punts, a només dos de les places d'ascens.

Precisament, l'entrenador dels vermell-i-negres, Joan Carles Vadillo, ha assegurat que l'objectiu de l'equip és lluitar per les dues primeres places de la classificació. Vadillo confia en arribar-hi tot i que ha lamentat l'empat contra el Santa Maria del Pilar perquè, segons ell, ha estat 'un partit estrany' en què el Patí Hoquei 'hauria pogut guanyar amb solvència si hagués aprofitat les ocasions que va tenir'. Amb tot, els vermell-i-negres marxen de vacances amb un escenari obert, i rebran el Ribas a casa en el proper partit després de l'aturada de Nadal.

Joan Carles Vadillo

Ha estat un partit estrany. Hauríem pogut guanyar si haguéssim aprofitat totes les ocasions que hem tingut.