El femení del Patí Hoquei vol la permanència a l'OK Lliga i el masculí, l'ascens

Les noies volen iniciar el 2020 amb bon peu i el masculí continuar amb la bona trajectòria


  • Comparteix:

El masculí del Patí Hoquei vol retornar a l'Ok Lliga / Font: Cugat Mèdia

El masculí del Patí Hoquei vol retornar a l'Ok Lliga / Font: Cugat Mèdia

L'equip femení del Patí Hoquei Club Sant Cugat vol trencar els darrers resultats del 2019 i lluitar per una permanència tranquila a l'OK Lliga. Les santcugatenques es troben a dos punts del descens i necessiten reaccionar en aquest 2020 per assolir l'objectiu. L'equip masculí, cinquè, es troba a dos punts del segon i que dona dret a jugar la promoció d'ascens a Ok Lliga. Els de Joan Carles Vadillo volen ser més regulars com a visitants.

El femení, a confirmar la permanència

Les de Beto Borregán han tancat el 2019 amb dues derrotes consecutives que l'han situat a la part baixa de la taula i molt a prop del descens. L'equip ha mantingut una trajectòria regular, però el darrer partit a casa amb el Vilanova i amb defesta i la golejada a Manlleu han deixat un mal regust de boca. El 2020 ha de servir per redreçar el rumb i assegurar la permanència a la màxima categoria de l'hoquei patins estatal.

El masculí ha de millorar com a visitant

Els de Joan Carles Vadillo tenen entre cella i cella el retorn a l'Ok Lliga, però el repte no és gens fàcil. El bon inici de lliga es va veure marcat pel partit perdut a Sant Just als despatxos i derrotes com a visitants. Tot i aquest fet, el Patí Hoquei està a sis punts del líder, el Vendrell, a qui van guanyar en el partit de la primera volta.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.