El Junior masculí i femení cerquen la regularitat en aquest 2020

Els dos equips del Junior volen millorar els registres de la primera volta de campionat


  • Comparteix:

El Junior vol escalar posicions a la Divisió d'Honor / Font: Rfeh

El Junior vol escalar posicions a la Divisió d'Honor / Font: Rfeh

L'equip femení del Junior té una doble cita en aquest 2020, la lliga i l'EuroHockey Trophy Women que es disputarà al club santcugatenc per Setmana Santa. Les de Marcel Malgosa opten a aquests dos títols i volen refer-se del mal regust de la Copa de la Reina on van caure als quarts de final. L'equip masculí cerca més regularitat a la lliga on ocupa la sisena posició, però on ha demostrat una bona evolució en el joc.

El femení vol un títol

El conjunt blau-i-negre suma quatre mesos de feina amb el nou tècnic, Marcel Malgosa, en aquest projecte que barreja gent del planter amb jugadores consolidades com Carlota Petchamé, Anna Gil, Cristina Guinea o Gigi Oliva. L'equip va caure contra tot pronòstic a la Copa de la Reina als quarts de final davant el Taburiente, dur cop per a l'equip. Ara cal refer-se en un 2020 on Europa espera i també la lliga on les blau-i-negres són quartes a la Lliga Iberdrola.

El masculí, a seguir creixent

L'arribada de Joan Vidal a la banqueta i la marxa de jugadors importants ha sacsejat l'equip després de dues temporades de Roger Pallarols a la banqueta. Vidal ha imposat el seu segell i els primers resultats ja han arribat a la Copa del Rei on l'equip va caure a semifinals davant el campió, el Polo, a la tanda dels penals shoot out. A la lliga els santcugatencs són sisens i volen cercar regularitat per acabar entre els quatre primers classificats.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.