El Junior masculí i femení volen convertir-se en els dominadors de l'hoquei sala català

Tots dos equips buscaran classificar-se per a les semifinals a la fase de grups


  • Comparteix:

Imatge de la darrera edició del Campionat de Catalunya d'hoquei sala / Font: Cugat Mèdia

Imatge de la darrera edició del Campionat de Catalunya d'hoquei sala / Font: Cugat Mèdia

El Junior masculí i femení inicien el Campionat de Catalunya d'hoquei sala des d'aquest dijous i fins diumenge a Terrassa amb l'objectiu de guanyar la competició. Les noies, vigents subcampiones, han quedat enquadrades amb l'Atlètic de Terrassa A i B. Els nois jugaran davant l'Atlètic de Terrassa, les Fonts i el Vallès. Els dos primers classificats de cada grup es classifiquen per a les semifinals.

El Junior femení vol tornar a coronar-se campió de Catalunya després que a la darrera edició fos superat per l'Egara (1-2). Les santcugatenques han guanyat cinc de les últimes set edicions. Les de Marcel Malgosa han quedat enquadrades amb l'Atlètic de Terrassa A i B. El primer matx de les blau-i-negres és dijous a les set de la tarda contra l'Atlètic B a Can Salas i dissabte a les dues de la tarda contra l'Atlètic A. Les semifinals seran dissabte a les cinc de la tarda o a un quart de set de la tarda a Can Salas. La final està prevista per diumenge a dos quarts de sis a Can Jofresa. L'Egara, el CD Terrassa i el Barça estan integrats a l'altre grup. El tècnic, Marcel Malgosa, ressalta la falta de preparació de l'equip, però assegura que competiran per fer un bon paper al Català.

El masculí va caure a la fase de grups a la darrera edició davant el Can Salas i cerca com a primer objectiu, classificar-se per a les semifinals. Els de Joan Vidal debutaran davant l'Atlètic a les vuit del vespre a Can Salas, divendres jugaran davant les Fonts a les vuit del vespre a l'Egara i dissabte contra el Vallès a les tres de la tarda a Can Salas. Les semifinals seran dissabte a l'Egara a les tres de la tarda o dos quarts de vuit del vespre. L'Egara, el Barça, Can Salas i l'Egara 35 integren l'altre grup.




Marcel Malgosa

Tot i les baixes de les internacionals, competirem al màxim.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.