El masculí del Patí Hoquei enceta l'any amb una golejada al Rivas

Els vermell-i-negres han sentenciat el partit a la primera meitat amb un 5 a 1 a favor

Imatge d'arxiu d'un partit del Patí Hoquei masculí / Foto: Cugat Mèdia

El masculí del Patí Hoquei Club Sant Cugat goleja el Rivas (6-3) i enceta el 2020 amb un triomf per apropar-se a les primeres places de l'Ok Lliga Plata Sud. El conjunt dirigit per Joan Carles Vadillo ha marxat al descans amb un 5 a 1 a favor que ha deixat el duel vist per sentència. Amb aquesta victòria, els vermell-i-negres mantenen el pols als quatre equips capdavanters i continuen a dos punts del segon, el Shum, i a sis del líder, el Vendrell. La setmana que ve, els santcugatencs visitaran la pista del Las Rozas en una oportunitat per continuar mirant cap a la zona de promoció a l'Ok Lliga.

El partit ha començat amb un intercanvi de gols en els primers cinc minuts de partit. Els visitants han inaugurat el marcador amb un gol d'Alberto Mochón en una de les primeres ocasions del partit que ha rebut la resposta immediata de Joan Farnés un minut més tard. Els santcugatencs han continuat portant la iniciativa i segons després de l'empat, Xavi Serrallonga ha donat la volta al duel. Pau Gilabert, de nou Serrallonga i Cesc Maideu han estat els autors dels tres gols que han completat la maneta vermell-i-negra abans del descans.

A la represa, i amb el partit pràcticament decidit, el partit ha passat a una fase de menys intensitat i emoció. El Rivas, obligat a intentar remuntar quatre gols, ha aconseguit retallar distàncies al minut 8 de la segona meitat amb el segon gol de Mochón. El marcador, però, no s'ha tornat a moure fins que el Patí Hoquei ha tornat a posar terra de per mig amb la sisena diana del seu compte particular, obra de Pol Claramunt.

Amb el 6 a 2 a l'electrònic i a falta de cinc minuts per al final, Mochón ha firmat un 'hat-trick' que, més enllà de maquillar el resultat, no ha intimidat als santcugatencs. Als darrers instants del duel, Mochón ha gaudit d'una falta directa després d'una targeta blava a Serrallonga, però no l'ha aconseguit transformar i el partit ha finalitzat amb el definitiu 6 a 3.

L'entrenador del masculí del Patí Hoquei, Joan Carles Vadillo, ha posat en valor la victòria de l'equip 'després de tant de temps sense competir' i ha destacat que ha estat 'una bona prova' pel calendari que el conjunt vermell-i-negre haurà d'afrontar les properes jornades.

Joan Carles Vadillo

Hem pogut jugar a un ritme força elevat. A la segona meitat ens ha costat seguir amb la intensitat de la primera. En línies generals, després de tant temps sense competir, ha estat una bona prova per a nostaltres.