El Patí Hoquei femení tanca la primera volta a l'OK Lliga fregant el descens

Les santcugatenques lluiten per mantenir-se a la màxima categoria estatal


  • Comparteix:

El Patí Hoquei vol mantenir-se a l'Ok Lliga / Font. Cugat Mèdia

El Patí Hoquei vol mantenir-se a l'Ok Lliga / Font. Cugat Mèdia

L'equip femení del Patí Hoquei Club Sant Cugat tanca la primera volta a l'OK Lliga, màxima categoria estatal, en onzena posició amb 12 punts, els mateixos que el primer equip en zona de descens, las Rozas. Les santcugatenques afronten el segon tram de la competició amb l'objectiu de fer-se fortes a casa i assolir la permanència. Les de Beto Borregán rebran el Vila-sana, setè, aquest dissabte a dos quarts de nou de la nit.

El Patí Hoquei Club Sant Cugat suma un balanç de quatre victòries i nou derrotes amb 12 punts sumats. L'adaptació de l'equip a la nova categoria ha estat ràpida, però no han acabat de trobar la regularitat sobretot al Pav 2 de la Rambla del Celler. El més destacat d'aquest primer tram de la temporada és el rendiment de dues de les noves incorporacions. Txell Gimeno ha marcat 11 gols i Aida Antón n'ha fet 7 i són dues de les grans protagonistes de l'equip. Les vermell-i-negres aspiren a millorar els registres a la segona volta per assegurar la permanència.


  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.