Les aturades de Cristina Elié i la bona defensa santcugatenca, claus en el triomf del Patí Hoquei

El Patí Hoquei Club Sant Cugat femení supera el Vila-sana i s'allunya del descens

L'equip femení del Patí Hoquei Club Sant Cugat inicia amb triomf la segona volta de campionat després de superar (4-2) el Vila-sana a la jornada 14 de l'Ok Lliga. Les santcugatenques sempre han anat per davant en el marcador i han edificat la victòria en les grans aturades de la portera Cristina Elié i la solidesa defensiva. Les vermell-i-negres són desenes i tenen un marge de tres punts sobre el descens. Les de Beto Borregán visiten la pista del Gijón, cinquè classificat.

Les santcugatenques han iniciat el partit amb un fort ritme i als 19 minuts ja s'imposaven per 2 a 0. Les lleidatanes, conscients del marcador, han retallat distàncies abans d'arribar al descans. A la represa, nombroses oportunitats de les visitants que s'han topat amb una Cristina Elié sota pals que ha ofert un recital d'aturades.

Les jugadores del Vila-sana ho han intentat de totes les maneres possibles, però s'han topat amb el mur vermell-i-negre. Les de Beto Borregán s'han tancat defensivament i han esperat l'oportunitat per fer el tercer. Tot i aquest avantatge, el Vila-sana ha continuat el seu recital ofensiu i Maria Porta ha situat el 3 a 2. Nervis, tensió i molta emoció que ha acabat amb la diana victoriosa d'Aida Antón de falta directa que ha certificat el triomf.

Final de partit, eufòria vermell-i-negra i totes han anat a felicitar l'heroïna del matx, Cristina Elié. Les santcugatenques han celebrat el triomf amb les joves jugadores del planter.