El Patí Hoquei tanca la primera volta en quarta posició i amb la mirada posada en l'ascens

Els santcugatencs lluitaran per assolir l'ascens a l'Ok Lliga en el segon tram de la temporada


  • Comparteix:

El porter vermell-i-negre durant un partit d'aquesta temporada / Foto: Cugat Mèdia

El porter vermell-i-negre durant un partit d'aquesta temporada / Foto: Cugat Mèdia

El Patí Hoquei Club Sant Cugat masculí inicia aquest dissabte la segona volta de l'OK Lliga Plata Sud davant el Sant Just a dos quarts de nou del vespre. Els vermell-i-negres han tancat el primer tram de temporada en quarta posició amb 22 punts i amb set triomfs, u empat i tres derrotes. Els de Joan Carles Vadillo es troben a dos punts del segon, el SHUM, i a sis del líder, el Vendrell.

El conjunt santcugatenc inicia el tram decisiu de la temporada amb l'horitzó d'arribar a les dues primeres posicions. El campió puja directe a Ok Lliga i el segon classificat ha de disputar una promoció d'ascens contra els conjunts que baixen d'Ok Lliga. Els vermell-i-negres han disputat una primera volta brillant amb el pav 2 com un autèntic fortí.

Els santcugatencs han guanyat tots els partits com a locals, però la taca negra cal buscar-la com a visitants. Tres derrotes i un empat. Empat contra el Santa Maria del Pilar, derrotes a Alcobendas i Sant Just i desfeta als despatxos per alineació indeguda contra el Sant Just.

Els de Joan Carles Vadillo són el tercer equip més golejador amb 50 gols i el quart que menys rep gols amb un total de 28. El tècnic es mostra satisfet pel bon rendiment com a local, però ressalta que cal millorar com a visitants.





Joan Carles Vadillo

Com a locals hem tingut una bona trajectòria. Ara cal millorar els registres com a visitants.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.