El Junior encara els preparatius de l'EuroHockey Club Trophy amb l'objectiu d'aconseguir la màxima participació

El club blau-i-negre ha donat aquest divendres els detalls de la cita europea, que se celebrarà a Sant Cugat del 10 al 13 d'abril


  • Comparteix:

Imatge de la presentació del torneig / Foto: Cugat Mèdia

Imatge de la presentació del torneig / Foto: Cugat Mèdia

El Junior ha presentat aquest divendres els detalls de l'EuroHockey Club Trophy, la segona competició europea més important d'hoquei herba que Sant Cugat acollirà del 10 al 13 d'abril. El club ha explicat a la premsa i als assistents, entre ells l'equip femení de Divisió d'Honor que disputarà el torneig, tota la logística i com s'organitzaran les diferents branques de l'entitat per fer de la cita tot un èxit. El cost total de l'esdeveniment, però, s'eleva fins als 18.000 euros, i és per això que el club està buscant diferents espònsors per poder fer front a aquesta despesa. La venda d'entrades per als partits i l'organització d'activitats paral·leles són algunes de les fórmules que el Junior també ha ideat per aconseguir ingressos que compensin els costos.

El president del club, Marcos Hofmann, ha explicat que, després de l'Europeu d'hoquei sala que van organitzar al 2006, el Junior va començar a experimentar un creixement exponencial de jugadores. Amb l'organització d'aquesta competició europea, Hofmann ha posat en valor la tasca del club quant a l'esport femení i ha explicat que encaren la cita amb 'moltes ganes i esperança'.

A la presentació del torneig també hi han assistit en representació de l'Ajuntament el primer tinent d'alcaldia Pere Soler i la tinenta d'alcaldia de Promoció Econòmica Elena Vila. Vila, que és sòcia i jugadora del Junior, ha explicat que per a la ciutat és un orgull acollir el torneig, ja que posa en relleu el talent femení i l'esport i posiciona Sant Cugat al mapa. La tinenta d'alcaldia també ha explicat que des del consistori es donarà 'tot el suport possible' al Junior per ajudar-los a tirar endavant l'organització de la competició.






Marcos Hofmann

L'organització de l'Europeu de sala coincideix amb un creixement exponencial del número de jugadores del club. Això va fer que de la quantitat sortís la qualitat i que els nostres equips estiguin tenint èxits.

Elena Vila

Per la ciutat és un orgull acollir aquest torneig, és un orgull perquè posa en relleu el talent femení i l'esport. Som una ciutat esportiva. És una competició que ens posiciona com a ciutat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.