El Junior femení retorna a la competició amb triomf ajustat davant el Taburiente canari

Les santcugatenques han certificat la victòria en el darrer quart davant un Taburiente molt intens


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu / Font: Cugat Mèdia

Imatge d'arxiu / Font: Cugat Mèdia

L'equip femení del Junior s'ha imposat (2-4) al camp del Taburiente canari a la jornada 10 de la Lliga Iberdrola d'hoquei herba. Les santcugatenques han tornat a la competició després de l'aturada de gairebé dos mesos d'inactivitat. L'equip de Marcel Malgosa ocupa la quarta posició i derrota el botxí de les santcugatenques a la Copa de la Reina. Les blau-i-negres rebran la propera jornada el CD Terrassa, cinquè classificat.

El Junior volia revenja de la Copa de la Reina i ha sortit molt endollat al matx. Prova d'això és el gol d'Stefi Piris, al minut 8, que ha posat en avantatge a les santcugatenques. En el segon quart s'ha mantingut la igualtat i no hi ha hagut cap moviment en el marcador. Els dos darrers períodes han estat frenètics pel joc i pels gols.

Les locals han empatat a través de Mythe Van Kesteren, al minut 39, però ràpida rèplica de Tania Escaich per posar l'1 a 2 i de Laura Bosch per fer el tercer. Semblava que el triomf estava assegurat, però Adela Omara ha retallat distàncies amb el 2 a 3. El gol de la tranquil·litat l'ha fet Laura Bosch que ha completat el seu doblet particular. L'entrenador de l'equip, Marcel Malgosa, ressalta el triomf en un camp complicat i amb baixes importants a la plantilla.




Marcel Malgosa

Molt content per la feina de les jugadores en un camp complicat com és el del Tabu.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.