El masculí del Junior cau a domicili contra el Barça i encadena la tercera derrota consecutiva

Amb 11 punts, els blau-i-negres s'allunyen de la part alta de la classificació de la Divisió d'Honor

Imatge d'arxiu / Foto: RFEH

El masculí del Junior d'hoquei herba cau a domicili contra el Barça (4-3) i encadena la tercera derrota consecutiva a la Divisió d'Honor. Els de Joan Vidal no han manat en el marcador en cap moment i han desaprofitat l'últim quart de l'enfrontament per intentar donar-li la volta al partit. Amb aquesta derrota, els blau-i-negres es mantenen sisens amb 11 punts, els mateixos que el Tenis una posició per sota, i es despengen de la part alta de la classificació. Amb només quatre dies per descansar, el conjunt santcugatenc tornarà a jugar dimecres que ve a casa contra el CD Terrassa.

El blaugrana Martin Gebhardt ha inaugurat l'electrònic al minut 14 del primer quart a través d'un penal córner. La resposta santcugatenca ha arribat un minut més tard amb una diana de Germán Herrero que ha fet l'empat. La dinàmica al segon quart s'ha repetit, amb el Barça avançant-se amb un gol de Louis Hottlet i Javi García igualant el duel minuts més tard. Abans del descans, però, l'equip local ha tornat a marcar.

Al tercer quart, Miguel Deles de Andrés per part del Barça ha fet un 4 a 2 que ha posat el partit coll amunt per al Junior. Roger Figa ha retallat distàncies al minut 52 i el conjunt santcugatenc ha disposat del darrer quart per intentar assolir l'empat, però el marcador ja no s'ha mogut més.

Amb aquesta derrota, el Junior ha donat el tret de sortida a la segona volta de la competició. Amb un balanç de tres victòries, dos empats i cinc derrotes, els de Joan Vidal hauran de millorar els registres si volen arribar als 'play-off' amb opcions.