Beto Borregán renova amb el Patí Hoquei Club Sant Cugat

L'entrenador continuarà al capdavant del sènior femení per tercera temporada consecutiva


Temes relacionats

Maria Rosa Tamburini penja els patins (20/mai/20)


  • Comparteix:

Beto Borregán durant un partit a Ok Lliga / Foto: Cugat Mèdia

Beto Borregán durant un partit a Ok Lliga / Foto: Cugat Mèdia

Beto Borregán continuarà al capdavant del sènior femení del Patí Hoquei Club Sant Cugat la temporada que ve. El club vermell-i-negre ha anunciat la renovació del tècnic, que dirigirà l'equip per tercera temporada consecutiva després d'assolir la permanència a l'Ok Lliga després que la Federació Espanyola de Patinatge posés el punt final a totes les competicions a causa de la crisi del coronavirus.

Borregán ha destacat que l'equip ha donat passes endavant cada any i que aquesta tercera temporada continuarà sent competitiu, tot i les baixes de Carolina Herrera i Maria Rosa Tamburini. El tècnic vermell-i-negre vol que l'equip continuï evolucionat i consolidar el projecte que va començar fa tres anys amb una plantilla molt jove.

L'entrenador del conjunt santcugatenc també ha anunciat que Tamburini s'incorporarà a l'equip tècnic com a segona entrenadora. 'És una llegenda que ha estat 25 anys al club i una pionera d'aquest esport. És una persona que m'ajudarà moltíssim. És un luxe tenir-la al costat', ha explicat Borregán.


Beto Borregán

Cada temporada intentem donar un passet cap endavant. Que continuï evolucionant el projecte, fent passes endavant, perquè això no acaba aquí.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.