El Junior reforça el seu mig del camp amb el talent de Júlia Strappato

El conjunt blau-i-negre fitxa l'internacional espanyola del CD Terrassa


  • Comparteix:

Julia Strappato ja vesteix la samarreta del Junior / Foto: Junior FC

Julia Strappato ja vesteix la samarreta del Junior / Foto: Junior FC

El Junior ha fitxat una jugadora més de renom per al seu conjunt femení. La terrassenca Julia Strappato, de 20 anys, arriba al Lluís Serrahïma procedent del CD Terrassa i reforçarà la zona medul·lar del camp. Strappato, que comença a entrar en les dinàmiques de la selecció espanyola absoluta, es va proclamar campiona d'Europa amb el conjunt estatal sub 20 l'estiu de 2019 i va ser designada millor jugadora del torneig.

ESCOLTA-HO

'És una jugadora amb un futur espectacular i que ja és una realitat', vaticina Marcel Malgosa, entrenador del conjunt blau-i-negre, que afegeix un nou talent a una plantilla de somni on ja hi figuren noms com el de Carlota Petchamé, Cristina Guinea, Gigi Oliva o Mariona Serrahïma. Strappato és una migcampista molt completa, que pot jugar a totes les posicions, que té molta arribada, rapidesa, unes condicions físiques i tècniques sensacionals i gran capacitat per trencar línies defensives.

Amb els Jocs de Tòquio 2021 a l'horitzó, la terrassenca ha decidit marxar de casa per a jugar a un conjunt més competitiu i intentar guanyar-se el bitllet olímpic, una fita que veu 'molt complicada'. Per a la nova jugadora terrassenca, arribar al Junior és fer un salt endavant a la seva carrera i espera correspondre guanyant els títols que se li han escapat al conjunt blau-i-negre en els últims anys. 'Buscava un projecte competitiu i ambiciós per donar la millor versió de mi mateixa', ha dit en una entrevista a Cugat Mèdia.

Una xilena per reforçar la porteria
Més enllà d'Strappato, el Junior ha tancat el reforç de la portera xilena Natalia Salvador, que substituirà l'australiana Aleisha Power. Després de l'impàs pel coronavirus i que la federació espanyola donés per tancades les competicions, la portera australiana Power va marxar el seu país. A més, Mariona Valdés i Tània Escaich no seguiran a l'equip.


Julia Strappato

Ja feia temps que pensava en fer un canvi i buscava un projecte més competitiu. El Junior aspira sempre a guanyar la lliga i esperem que sigui així



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.