El Junior allarga l'hegemonia al Campionat de Catalunya i suma el quart títol consecutiu

Les santcugatenques han derrotat el Polo per 2 a 1 amb un domini total del joc

Temes relacionats

L'equip femení del Junior revalida el títol de campió de Catalunya d'hoquei herba (20/oct/19)

L'equip femení del Junior ha superat (2-1) el Polo i suma el quart Campionat de Catalunya consecutiu allargant l'hegemonia en aquesta competició els darrers anys. Laura Bosch i Berta Serrahima amb dues dianes en els dos primers quarts han fet justícia al domini total de les blau-i-negres. El tercer i últim quart ha estat ple d'ocasions per a tots dos conjunts amb destacades actuacions de les porteres. El gol del Polo, a falta de dos minuts per acabar el matx, ha posat una mica d'emoció, però sense moviment al marcador. El Junior ja està preparat per a l'inici de la lliga que serà aquest proper diumenge al camp del Taburiente canari.

El Junior ha sortit molt endollat al partit i al minut quatre ha inaugurat el marcador amb aquest penal còrner que ha materialitzat Laura Bosch al fons de la xarxa. El domini del Junior ha estat asfixiant amb ocasions molt clares, però sense trobar el camí del gol.

El Polo ha estat a punt d'empatar, però la portera del Junior s'ha lluït amb una aturada de gran mèrit. El segon quart ha seguit amb un mateix protagonista, el Junior. Les de Marcel Malgosa s'han trobat molt còmodes amb pilota i en un altre penal còrner, Berta Serrahima ha establert el 2 a 0.

Les barcelonines han creat molt de perill des del penal còrner, però tant la xilena Nati com Jana han estat a un alt nivell sota pals. El tercer quart s'ha vist un Polo més incisiu, perpo s'han topat amb el mur santcugatenc. El Junior no s'ha arronsat i Anna Gil ha tingut el tercer gol, però ha errat per damunt de la porteria.

El darrer quart ha servit per veure un Polo atrevit en atac i amb clares ocasions de gol. Una diana de les barcelonines en els darrers instants de joc ha maquillat el marcador final. El tècnic blau-i-negre, Marcel Malgosa, ressalta la bona fena feita i que aquest és el camí per seguir creixent.

Un equip que arriba al debut al camp del Taburiente amb el primer títol de la temporada sota el braç. Onzè Campionat de Catalunya que omple les vitrines del club santcugatenc.