El Patí Hoquei Club Sant Cugat femení debut a l'Ok Lliga davant el totpoderós Voltregà

Les vermell-i-negres tenen un debut complicat aquest dissabte al Pav 2 de la Rambla del Celler


Temes relacionats

El Patí Hoquei femení debuta a l'Ok Lliga rebent el Voltregà el 26 de setembre ( 3/set/20)


  • Comparteix:

El Patí Hoquei torna a la competició / Font: Guillem Babistch

El Patí Hoquei torna a la competició / Font: Guillem Babistch

L'equip femení del Patí Hoquei Club Sant Cugat inicia l'OK Lliga aquest dissabte a un quart de set de la tarda davant el Voltregà. Les santcugatenques, amb una plantilla molt renovada, s'enfronten amb un dels màxims favorits per guanyar la lliga. Les de Beto Borregán han quedat enquadrades al grup B de la competició.

Dues figures històriques de l'hoquei patins es trobaran a les banquetes en aquest partit entre el Patí Hoquei i el Voltregà. Beto Borregán com a tècnic santcugatenc i Mia Ordeig com a entrenador de les osonenques.

Borregán espera un partit molt complicat davant un rival molt potent. El tècnic alerta que després de tan temps sense jugar cal estar atentes a l'inici del matx. Un Voltregà que jugarà competició europea.

Segona temporada consecutiva a l'OK Lliga, màxima categoria de l'hoquei patins estatal, amb canvis destacats al sistema de competició. L'OK Lliga es divideix en dos grups de vuit conjunts i abandona el grup únic de 16 equips de les darreres temporades.

La joventut continua guanyant terreny amb les arribades d'Anna Martín del Cerdanyola, Alba Ambròs del Vilanova i d'Iratxe Candal, 'Cheta', procedent de l'Alameda.

Laia Paredes, Maria Pujadas, Marta Nache, Andrea Massons, Aida Anton, Cristina Elié i Txell Gimeno han renovat amb l'equip vermell-i-negre.

El Voltregà, el Vilanova, l'Asturhockey, el Bigues, el Vila-sana, l'Igualada i el Palau integren aquest grup juntament amb les santcugatenques.







Beto Borregán

Serà un partit molt complicat i amb un Voltregà que sempre lluita per estar a la part alta.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.