Casas (Patí Hoquei): 'El protocol d'entrada al pavelló amb codi QR és un encert'

El president del Patí Hoquei es mostra optimista amb el primer equip femení i masculí


Temes relacionats

El Patí Hoquei femení assoleix una victòria històrica davant el Voltregà a l'OK Lliga (27/set/20)

La coberta de la piscina del Parc Central, pendent de modificació del PGM (22/set/20)


  • Comparteix:

Raimon Casas a l'estudi Ramon Barnils de Cugat Mèdia / Font: Cugat Mèdia

Raimon Casas a l'estudi Ramon Barnils de Cugat Mèdia / Font: Cugat Mèdia

El president del Patí Hoquei Club Sant Cugat, Raimon Casas, ha visitat el programa 'Esport en Marxa' i on ha felicitat els jugadors, jugadores i públic que assisteix als partits del Pav 2 de la Rambla del Celler pel seu comportament. El club ha ideat un sistema codi QR per registrar l'entrada i les dades del públic amb un màxim d'un centenar de persones d'aforament. Casas també ha parlat de les instal·lacions i de la necessitat de la coberta del pavelló de la ZEM Jaume Tubau que espera que sigui una realitat ben aviat.

ESCOLTA-HO

Raimon Casas suma un any de mandat al capdavant del Patí Hoquei i continua amb el mateix eslògan, seguir treballant per als socis. Casas és conscient que és una temporada atípica i que cal conviure amb la Covid-19. Per aquest motiu el club ha ideat un codi QR d'entrada i ja s'ha posat en marxa aquest dissabte en el partit del femení davant el Voltregà amb bona acceptació del públic assistent.

El mandatari vermell-i-negre ha assenyalat que amb els partits del masculí, on s'omple el pavelló, caldrà veure si emeten el partit per streaming i evitar que el públic es quedi sense entrar al recinte. L'aforament màxim és d'un centenar de persones.

Casas també ha parlat de l'actualitat de l'entitat i assenyala que el club necessita més instal·lacions per donar cabuda als diferents jugadors i jugadores. Els dies de pluja és un calvari perquè els jugadors i jugadores que s'entrenen a la pista a l'aire lliure de la ZEM Jaume Tubau no poden entrenar-se.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.