La selecció espanyola d'hoquei herba torna a l'activitat a les instal·lacions del Junior

Nou jugadores del Junior són la base de la selecció estatal femenina


  • Comparteix:

La selecció espanyola femenina d'hoquei herba, amb nou jugadores del Junior, ha tornat als entrenaments després de sis mesos sense activitat per la Covid-19. El Junior ha acollit aquests entrenaments que han de servir per preparar les cites del 2021, l'Europeu i els Jocs Olímpics de Tòquio. El seleccionador espanyol, Adrian Lock, ha ressaltat que han d'anar incrementant el ritme després de l'inici de la Lliga Iberdrola.

12 jugadores de les 20 convocades han fet la primera sessió d'entrenament després de l'aturada al març per la Covid-19. De les 12 jugadores, nou són del Junior amb la presència de Mariona Serrahima, Júlia Strapatto, Maria Alen Garcia, Anna Gil, Laia Vidosa, Carlota Petchamé, Gigi Oliva, Cristina Guinea i Marta Grau.

Millorar l'estratègia del penal córner, treballar la tàctica defensiva i ofensiva amb diferents exercicis i partits reduïts són les tasques que han hagut de completar les jugadores durant les gairebé dues hores de sessió. La jugadora del Junior Gigi Oliva ressalta la motivació per retrobar-se amb les companyes i desitja que es puguin disputar les competicions amb els Jocs Olímpics de Tòquio com a focus principal al 2021.

La selecció espanyola continuarà entrenant-se fins a finals d'any amb diferents estades i concentracions.


Gigi Oliva

Teníem ganes de trobar-nos per entrenar i veure el potencial de l'equip.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.