El Patí Hoquei femení continua amb el seu idil·li victoriós a l'Ok Lliga i supera l'Igualada

Les vermell-i-negres han remuntat el gol inicial de les de l'Anoia i sumen el segon triomf consecutiu


  • Comparteix:

L'equip femení del Patí Hoquei Club Sant Cugat ha superat (2-1) l'Igualada a la segona jornada de l'Ok Lliga i suma el segon triomf consecutiu a la competició. Les igualadines s'han avançat ben aviat, però Andrea Massons, abans d'acabar el primer temps, i Maria Pujadas, al segon temps, han certificat el triomf vermell-i-negre. La portera Cristina Eliè ha tornat a ser decisiva amb grans aturades.

Inici fulgurant de matx entre el Patí Hoquei i l'Igualada. Des del xiulet inicial, els dos equips han cercat la porteria rival sense amagar-se i les porteres han mantingut l'activitat sota pals de manera continuada,

Les igualadines han sortit amb una alta intensitat i prova d'això és el 0 a 1 obra de Carla Claramunt que ha deixat glaçat el Pav 2. Les santcugatenques han sortit atacant la porteria de les de l'Anoia sense aturador, tot i que les respostes de l'Igualada eren ferotges.

El joc anava d'una porteria a l'atra sense respir. El gol del Patí Hoquei ha estat psicològic obra d'Andrea Massons, a mig minut per acabar el primer temps. I encara sort que s'ha arribat al descans perquè les vermell-i-negres han disposat d'alguna ocasió en aquest curt període de temps.

A la represa, mateix guió. Contraatacs i diversió del públic amb tans atacs. El gol del triomf de Maria Pujadas ha embogit el pavelló que ha vist com el segon triomf estava molt proper.

Un penal a favor de l'Igualada feia preveure l'empat, però la portera Cristina Eliè ha demostrat la seva valua sota pals aturant el llançament.

Intents ofensius de les visitants que s'han topat amb Eliè i també amb una sòlida defensa. Eliè es mostra satisfeta per aquest inici de temporada.

Les vermell-i-negres visiten la propera jornada la pista del Bigues i Riells.





Cristina Eliè

Estem molt contentes d'aquest inici de temporada amb dues victòries consecutives.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.