La falta d'encert atacant del Patí Hoquei només el permet empatar amb el Vilanova

Les santcugatenques han disposat de moltes ocasions, però sense encert final davant el Vilanova

L'equip femení del Patí Hoquei Club Sant Cugat ha empatat (2-2) davant el Vilanova a la quarta jornada de l'Ok Lliga. Les santcugatenques han disposat de moltes ocasions de gol, però sense encert. Txell Gimeno i Aida Antón han estat les golejadores vermell-i-negres en un matx marcat per la intensitat defensiva vilanovina. Les de Beto Borregán continuen a la part alta de la classificació.

La primera part ha estat marcada pel domini territorial de les santcugatenques que han gaudit de clares ocasions de gol, però s'han topat amb brillants actuacions de la portera vilanovina. Un penal errat per les locals ha estat el moment més proper al gol, però el xut no ha trobat el camí de la porteria de les del Garraf.

A la represa, setge vermell-i-negra amb atacs constants sense el premi del gol. Txell Gimeno, sempre oportunista, ha establert l'1 a 0 al minut nou. L'alegria no ha durat massa, Paola Pascual, de falta directa ha empatat dos minuts més tard.

El matx ha seguit pel mateix camí, ocasions santcugatenques i sortides al contraatac de les del Garraf. Aida Antón, de penal, ha tornat a avançar les locals, però novament les del Garraf han respost amb l'empat de Marina Asensi amb un bon xut ajustat.

Els darrers minuts de partit amb domini vermell-i-negre i oportunitats del Patí Hoquei sense encert. El tècnic, Beto Borregán, ressalta que han de ser més eficients de cara a porteria, però es mostra satisfet per la feina de les jugadores.

Les santcugatenques visiten la propera jornada la pista de l'Areces asturià.

Beto Borregán

Ens falta millorar l'encert de cara a porteria, però les ocasions sempre les tenim.