L'efectivitat des del penal córner del Junior tomba la muralla defensiva del Valdeluz

Les santcugatenques continuen invictes i superen un dels rivals potents de la competició

L'equip femení del Junior supera (3-1) el San Pablo Valdeluz a la cinquena jornada de la Lliga Iberdrola d'hoquei herba. Les santcugatenques, invictes, han fet una demostració d'efectivitat ofensiva des del penal córner amb les tres dianes executades amb aquesta jugada d'estratègia. Les madrilenyes s'han defensat dels atacs constants blau-i-negres que han demostrat la seva superioritat durant tot el matx. El Junior, tercer, rebrà el Club de Campo, líder i vigent campió, la propera jornada.

Santcugatenques i madrilenyes són dos dels millors conjunts de l'hoquei herba estatal. Cadascú amb el seu estil i la seva proposta de joc. El Junior ha sortit des de l'inici decidit a guanyar davant un equip madrileny que ha sortit a defensar-se, però que ha gaudit d'una immillorable ocasió. Tot i aquesta oportunitat, les santcugatenques han errat un penal córner i han gaudit de més ocasions.

El segon quart ha continuat amb el mateix guió, però ple d'efectivitat blau-i-negre. Berta Serrahima ha marcat des del penal córner i quatre minuts més tard, Mariona San José ha establert el 2 a 0 amb un avantatge important de cara al futur del matx.

A la represa, el San Pablo ha gaudit de dos penals córner i alguna ocasió més, però Mariona Serrahima, amb la seva cita setmanal amb el gol, ha fet el 3 a 0. En el darrer quart s'ha vist un conjunt madrileny més incisiu i prova d'això és el gol de Lucía Jiménez. Les de Marcel Malgosa s'han defensat bé en els darrers minuts i triomf per seguir lluitant a la part alta de la taula.

El tècnic, Marcel Malgosa, ha lloat l'encert des del penal córner i la bona feina defensiva de l'equip.