El Junior es queda a un pas de superar el totpoderós Club de Campo

Les santcugatenques cedeixen l'empat en els últims quatre minuts de partit davant les madrilenyes

L'equip femení del Junior empata (1-1) davant el Club de Campo en matx corresponent a la sisena jornada de la Lliga Iberdrola d'hoquei herba. Les santcugatenques s'han avançat a través de Gigi Oliva, però les madrilenyes han assolit l'empat a les acaballes del partit. El Club de Campo és líder amb 16 punts i el Junior, tercer amb 13, però amb un partit menys.

Igualtat màxima entre dos candidats al títol. Junior i Club de Campo han ofert un espectacle d'hoquei herba amb moltes anades i vingudes. El primer quart ha estat marcat per una ocasió clara del Club de Campo que ha aturat la portera local i molta igualtat entre els dos equips. Les madrilenyes també han gaudit d'un penal córner sense encert.

Al segon quart, el Junior ha diposat d'una bona oportunitat d'Anna Gil per avançar les santcugatenques amb un major domini sectorial de les blau-i-negres. Un penal córner santcugatenc amb errada tècnica ha servit per tancar el primer temps.

A la represa, el Junior ha disposat d'una bona ocasió amb Carlota Petchamé com a protagonista, però les madrilenyes s'han refet de l'ensurt i han gaudit d'un penal córner sense massa encert.

En el darrer quart, màxima emoció i gol de Gigi Oliva després d'una serie de rebots dins de l'àrea. L'1 a 0 ha desfermat l'alegria local i encara han disposat d'alguna ocasió més.

El cop dur ha arribat amb el gol de Begoña Garcia que ha posat l'empat a quatre minuts del final. Amb l'1 a 1, la portera del Junior ha estat protagonista evitant el triomf madrileny. El tècnic del Junior, Marcel Malgosa, ressalta l'ambició de l'equip per guanyar el matx i l'alt nivell d'intensitat.

La propera jornada les santcugatenques visiten el camp del Tenis, penúltim classificat.