Primer triomf del Patí Hoquei a la lliga que goleja contundentment el Shum Maçanet

El capità santcugatenc, Pau Gilabert, ha marcat cinc dels nou gols en el triomf davant dels de la Selva


  • Comparteix:

L'equip masculí del Patí Hoquei Club Sant Cugat supera (9-3) el Shum Maçanet en matx recuperat corresponent a la segona jornada de l'OK Lliga Plata Nord. Els santcugatencs s'han avançat (4-0) en el primer quart d'hora i han sentenciat el partit de manera contundent. El capità de l'equip, Pau Gilabert, ha marcat cinc gols i s'ha convertit en el líder ofensiu dels vermell-i-negres.

Sortida elèctrica dels santcugatencs que han disposat de cinc ocasions molt clares en els primers 10 minuts. Els encerts del porter del Shum Maçanet han evitat que es trenqués el 0 a 0 inicial. Pau Gilabert ha posat l'1 a 0 que feia justícia al domini local.

El setge ha continuat sobre la porteria dels de la Selva i David Yepes, al minut 16, i Carles Domenech, al 17, establien un 3 a 0 brillant i encara curt.

El Shum ha protestat molt un gol que no li han concedit i han tingut l'ocasió d'inaugurar el marcador, però Carles Toda ha estat excels sota pals.

El 3 a 0 del primer temps ha deixat un marge important per als santcugatencs. A la represa, els visitants han sortit més endollats, però Joan Farnés ha marcat el 4 a 0. Tot i aquest avantatge, els de la Selva han marcat dos gols del minut 5 al 9 i han fet despertar els de Joan Carles Vadillo.

Només ha estat un miratge perquè el festival Gilabert havia de començar. Quatre gols de tots els ànguls i jugades han deixat un 8 a 2 molt dur. El Shum ha fet el tercer, però Gilabert ha tancat el 9 a 3 i la seva cinquena diana particular.

Primers tres punts per als santcugatencs que sumen quatre i encara tenen un partit pendent de recuperar a la pista del Jolaseta. Els de Joan Carles Vadillo són tercers i rebran la propera jornada el Manlleu, rival de la part baixa.






Pau Gilabert

Hem fet un molt bon partit sobretot a la primera meitat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.