Joan Galbas s'endú el duel familiar davant el seu germà, Pol, a la Lliga italiana d'hoquei patins

El Sarsana de Joan Galbas lidera la Sèrie A i el santcugatenc suma quatre gols a la lliga


Temes relacionats

Els germans Galbas es veuran les cares a la lliga italiana d'hoquei patins (14/mai/20)


  • Comparteix:

A l'esquerra, Joan, i a la dreta, Pol, en el duel dels germans Galbas a Itàlia / Font: Instagram Sarsana

A l'esquerra, Joan, i a la dreta, Pol, en el duel dels germans Galbas a Itàlia / Font: Instagram Sarsana

Duel santcugatenc a la Lliga Italiana d'hoquei patins entre els germans Galbas amb triomf (5-3) del Sarsana de Joan davant el Bassano de Pol. Joan Galbas, amb un hat trick, ha estat la figura del matx i el seu germà, Pol, també ha anotat una diana en aquest matx. El Sarsana lidera la classificació juntament amb el Lodi amb 12 punts i el Bassano és quart amb 10. La competició s'atura fins al 5 de desembre per la Covid-19.

Dos germans santcugatencs s'han enfrontat a la jornada 5 de la Lliga Italiana en un matx entre dos conjunts de la part alta de la classificació. Joan Galbas, que compleix la seva primera temporada a Itàlia procedent del Dinan Quevert francès, ha estat el jugador del partit després de marcar tres gols. Galbas assenyala que "el partit estava marcat al calendari i sempre és especial jugar contra el teu germà per primera vegada". "Estic molt content per la meva actuació i ajudar l'equip a guanyar els tres punts".

El germà gran d'en Joan, en Pol Galbas, suma la segona temporada al país transalpí, però és la primera campanya al Bassano després d'arribar procedent del Montevello. Pol Galbas ha marcat una diana en aquest partit. "Em sento molt orgullós del meu germà, arribarà fins on ell vulgui". "Quan estic a la pista competeixo, però amb el pas dels dies penso molt en aquest partit".

Els dos germans Galbas mai s'havien enfrontat en competició oficial i l'hoquei ha fet que el matx fos a Itàlia. Joan Galbas i Pol Galbas es van formar a les categories inferiors del Patí Hoquei Club Sant Cugat.








Joan Galbas

Era un partit que tenia marcat al calendari. A més vaig marcar tres gols i també vem guanyar.

Pol Galbas

Estic molt orgullós pel Joan i pel partit que ha fet contra nosaltres.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.