El Patí Hoquei Club Sant Cugat femení planta cara, però sucumbeix a la pista del líder

Les santcugatenques han caigut derrotades (3-2) a la pista del Palau

El Patí Hoquei Club Sant Cugat ha perdut a la pista del Palau / Font: Cugat Mèdia

L'equip femení del Patí Hoquei Club Sant Cugat cau derrotat (3-2) a la pista del Palau en partit corresponent a la setena jornada de l'OK Lliga femenina. Tot i començar guanyant, el partit ha arribat amb empat (1-1) a la mitja part i poc després de començar la segona meitat, el Palau s'ha posat (3-1). Ha estat un partit dominat per les locals, però les santcugatenques han lluitat fins al final disposant d'ocasions per empatar. Les de Beto Borregán, terceres, visitaran la pista del Voltregà, segones, en un duel directe per la part alta.

El partit ha començat amb un Sant Cugat valent i sense un dominador clar. Aquesta dinàmica ha provocat ocasions a totes dues porteries i les primeres a aprofitar-se'n han estat les santcugatenques. Quan encara quedaven 18 minuts per a la mitja part, una recuperació del Sant Cugat a mitja pista, ha propiciat un dos contra un que ha acabat en gol de Maria Pujadas i posant el (0-1) momentani.

Seguidament el Palau ha demanat un temps mort que ha canviat radicalment el partit. Les locals han començat a pressionar molt amunt i a recuperar pilotes a pista contrària. Han aconseguit asfixiar el Sant Cugat i d'aquesta forma quan quedaven 14 minuts de la primera meitat han empatat el matx.

La resta de la primera part ha seguit amb el Palau sent superior i ha disposat d'ocasions per eixamplar l'avantatge, però no ho han aconseguit i (1-1) era el marcador al descans.

La represa ha estat molt similar a l'inici del partit amb ocasions a tots dos costats, però aquest cop qui ho ha aprofitat ha estat el Palau. Una badada del Sant Cugat ha permès Laura Puigdueta de les locals girar-se sola davant de porteria i a plaer fer el (2-1).

Pocs instants després quan quedaven 18 minuts de partit el Patí Hoquei ha rebut el (3-1) després d'un xut llunyà que Puigdueta ha enviat al fons de la xarxa. Les santcugatenques, però no s'han donat per vençudes i 4 minuts després del (3-1), en un contraatac Laia Paredes ha anotat un molt bon gol en cursa i ha donat esperança al Sant Cugat.

Durant els últims minuts, el Patí Hoquei ha intentat aprofitar sortides ràpides per a empatar, però les locals han gestionat bé el partit.

Beto Borregán

'Hem estat allà, hem tingut tres o quatre ocasions per empatar però la portera ha estat molt bé'