El Patí Hoquei encaixa la primera derrota de la temporada a Sant Just

Els santcugatencs sempre han anat a remolc dels locals que s'han imposat a la segona meitat

Imatge d'arxiu / Font: Cugat Mèdia

L'equip masculí del Patí Hoquei Club Sant Cugat perd (7-4) a la jornada 5 de l'Ok Lliga Plata Nord a la pista del Sant Just. Els vermell-i-negres sempre han anat a remolc dels locals al marcador. Els de Joan Carles Vadillo són quarts, a tres punts del líder, el Liceo B. Els santcugatencs rebran el Vilafranca, tercer classificat, a la propera jornada de competició.

A la primera part, els gols han trigat a arribar, a 5 minuts del descans, s'ha avançat el Sant Just amb un gol d'Eduard Fernández. Després d'un temps mort demanant pel tècnic Joan Carles Vadillo, els santcugatencs han igualat el marcador gràcies a Pol Claramunt. Un altre gol d'Eduard Ferndández ha avançat als locals, però mitjançant Pau Gilabert, els santcugatencs han situat el (2-2) al lluminós.

En els primers minuts de la segona meitat, el Sant Just ha anotat el tercer gol i s'ha avantatjat en el marcador. Però, un altre cop Pau Gilabert ha tornat a igualar el partit. En el minut 35, els locals s'han tornat a avançar i pocs minuts després, Pau Gilabert, per tercera vegada, ha tornat a marcar i ha situat el (4-4).

A tres minuts del final del partit, el Patí Sant Cugat estava molt a prop d'endur-se l'empat, però el Sant Just ha tret les últimes forces que els quedaven. Els locals han anotat tres gols més i han deixat un marcador final de (7-4), malgrat l'esforç dels vermell-i-negres.

El tècnic, Joan Carles Vadillo, admet que "no van estar encertats en els moments clau del partit", però que el matx va ser molt "disputat" i "vistós" entre dos equips que opten a l'ascens de categoria.

La setmana que ve, els santcugatencs rebran el Vilafranca en el partit corresponent a la sisena jornada de competició.