El Patí Hoquei femení acaba la primera volta en tercera plaça i a quatre punts del líder

Les santcugatenques afronten el segon tram de lliga amb l'objectiu de jugar el play-off pel títol


Temes relacionats

El Patí Hoquei femení assoleix el millor inici de la història a Ok Lliga ( 4/nov/20)


  • Comparteix:

El Patí Hoquei femení inicia la segona volta a la pista del Voltregà / Font: Cugat Mèdia

El Patí Hoquei femení inicia la segona volta a la pista del Voltregà / Font: Cugat Mèdia

L'equip femení del Patí Hoquei Club Sant Cugat ha finalitzat la primera volta del grup B de l’Ok Lliga en tercera posició amb un primer tram de competició força destacat. Les santcugatenques sumen 13 punts i només han cedit dues derrotes després de set jornades. Els quatre primers classificats de grup accedeixen a jugar la segona fase pel títol de lliga.

Quatre victòries, un empat i dues derrotes. Aquest és el balanç de les vermell-i-negres a la competició en el primer tram de la lliga. Les santcugatenques Han anotat 22 gols, 6 de Txell Gimeno, i només han encaixat 13 dianes sent l'equip menys golejat del grup. Una dada que parla de la bona feina defensiva del conjunt.

El Patí Hoquei femení està realitzant una temporada molt meritòria, de fet, va assolir el seu millor inici de la història a l’Ok Lliga després de vuit campanyes a la màxima categoria estatal.

Ara mateix, les santcugatenques tindrien reservada una plaça i l’objectiu durant el que resta de curs és mantenir intacte el somni i les possibilitats d’aconseguir aquest premi. Les santcugatenques inicien la segona volta a la pista del Voltregà, segon classificat, i a qui ja van guanyar en el partit de la primera volta.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.